Ipod/buss/GUC

Tja, nu har man gott på GUC i två veckor, allt känns bra och det flyter på. När man slutade tog man bussen raka vägen in till Tierp och träffade Isa där,  sen gick vi och käkade på Benny's. Nu sitter vi här och lyssnar på Spotify xD
 



Brödrosten

Tja!
Igår vakna jag upp hos Isa med Lizette, (jag låg på golvet dom låg i samma säng) När vi fixade frukosten rostade vi bröd i en brödrost som knappt fungerade för Isas mormor råkade ha sönder deras brödrost så mormorn gav dom hennes gamla från typ 70-talet och den var ju inte världens bästa... Efter frukosten tittade vi på första avsnittet av Sunes jul sen åkte Lizette hem på släktträff. Jag och Isa spelade kort och käkade kakor, sen åkte jag också hem. Efter jag kom hem drog jag ut och cyklade i skogen. På kvällen käkade jag kräftor med mina föräldrar, kvällen rullade på och jag tittade på lite film innan jag somnade.

Idag har det varit en händelserik dag. Just nu är jag med Ronja, LIzette och Isa iallafall :) . Ronja fixade lite på min blogg, hon ska göra mer på den troligen imorgon. Så tack Ronja!


Kräftorna vi åt.


Första inlägget

Jahapp, nu är jag med Lizette och Isa, Allt startade med att jag slängde mig på cykeln till Isa, när man kommer dit sitter Isa och Lizette och skriker att dom e hungriga. Så vi tar cyklarna och åker och käkar pizza (mums), när vi kommer hem blir det flumm och vi börjar att ha sönder popcorn påsar xD Kvällen rullar på med mera flumm och mycket galenheter ;)

RSS 2.0