2009-2010

Tja

Det har väll inte hänt så mycke sen förra inlägget.. eller jo det föresten jag har ju firat jul! Byt julklappar med vännerna (tack för alla fina julklappar) och haft ett bra lov, hoppas det forsätter att vara bra, men det tror jag :) 

Men idag är det ju nyår!!!!! 

Gott Nytt År på er allihopa!! :D


Jag har inte tänkt så mycke på nåt nyårslöfte men om jag kommer på nåt så får ja väll ta det  :)

Jag har däremot bestämt att jag bara ska blogga om det händer nåt viktigt eller nåt speciellt!!!!!! så det kommer nog inte bli så mycke bloggande (säkert ännu mindre än nu) men men..

Okej nyårslåtarna:

1. Braik Your Heart-Taio Cruz

2. Lever Min Dröm (singelversionen)-Lorentz & M.Sakarias med NewKid

3. Flying High (D-Tune Radio Remix)-DCX 


 mmmmmmmmm

wooooooooooooow 

P.s Nästa blogginlägg kommer jag att skriva nästa år bara så att ni vet ;)

God Jul

Så var det äntligen julafton :D fast det känns inte som julafton tycker jag utan snarare som nån helg. men men..

Julens stora fråga: Vilken Anka ska man titta på, Kalles Anka eller Anna Anka? Själv ska jag titta på den gammla vanliga Ankan (pallar inte Anna Anka, man blir bara förbannad på henne)

P.s Om det kommer in nån fremling i ert hus, så bör ni INTE  jaga iväg personen eller döda han/hon!! FÖR DET KAN VARA TOMTEN!!!!!!

Julaftons låtar är:
1. Rockin´Around the Christmas tree-Mistletoe Singers
2. Break Your Heart-Taio Cruz 
3. Hotel Room Service-Pitbull, Jim Jonsin

GOD JUL PÅ ER ALLA ÖNSKAR DAAVIDO<3

 


En del händelser som har hänt!

Tja, det var ju ett tag sen man bloggade sist men nu bloggar jag igen iallafall :)

Man kan säga att det har hänt en del sen sist jag bloggade, men jag tänker bara ta upp några, så kan jag spara några till senare.

Okej detta har hänt: Björn Rosenström har kommit in i den digitala världen och rättare sagt Spotify, det är nice att hans låtar finns där nu och att man kan lyssna på dom om man vill :)
När jag har tittat på olika program i efterhand (on demand) på kanalernas hemsidor har jag upptäckt att det är bara TV4 som tar betalt för att man ska få kolla på deras program på nätet. På alla dom andra programens hemsidor är det gratis att titta vilket är jättebra men inte TV4 och det stör mig så otroligt mycket. Tänk att TV4 alltid ska ta betalt för allt dom gör!!!! Kan dom inte ens låta deras program på deras nätsida få vara gratis?
Sen har det ju varit en hel del skriverier om Tigger Woods kärleksförhållanden, men nu verkar det som om hans fru vill ha hälften av alla hans pengar, vilket blir ungefär 2,2 miljarder kronor!!!!!! (jag tror att det var så mycket iallafall) Det är inte lite pengar det! :O

Eftersom att det var ett tag sedan jag skrev så har det även dykt upp en del nya låtar och bra låtar, det här är tre av dom bra låtarna som har dykt upp, 
veckans och Julens låtar:

1. Break Your Heart-Taio Cruz
2. Watcha Say (main version)-Jason Derulo
3. Lever min dröm (singelversionen)-Lorentz & M.Sakarias med NewKid  

RSS 2.0