När katterna sticker, flyttar mössen in ;)

Tjobre!

Ojojoj, blir bara längre å längre mellan varje blogginlägg :s

I måndags åkte jag in och träffade Jesper ett tag som nu har kommit till Uppsala. På onsdagen så åkte, jag, Jesper, Lizette och Isa till Gävle för att se på Sommarkväll :)  

I fredags så stack päronen med grannarna ut på semester och in flyttade Isa, Alice och Lizette. Mycket sköjj! :D Dagarna rullar på och i lördags så kom Jonna, Anders och Allan hit, vi åt go mat, spelade kort och gluttade film (y) På söndagen vaknade jag upp bredvid underbara älskling <3 Senare på dagen när alla hade vaknat så blev det mer film och sen mer kort (blev även en del ätande förstås) x) På kvälen åkte Allan och Jonna hem och idag har det inte hänt så myket mer än kortspel o frulle :) 

                       Veckans låtar: 
1. Waka Waka - Shakira featuring Freshlyground 
2. Billionaire-Feat. Bruno Mars - Travie McCoy 
3. Turn the lights off - Kuto 

En månad med älskling idag också! <3


Hejsvejs

Tjobre!

hm va ha hänt nu då?
(
minnet är kort så jag minns typ bara ifrån torsdags å frammåt, sorry)

I torsdags fyllde Jonna år <3, så efter jobbet åkte jag till henne, blev en del bad o sen på kvällen blev det grillning med lite trevligt folk :) Linda fyllde även år då, så grattis på er båda :) I fredags träffade jag Jocke i stan och var där ett tag. På hemresan fick man sällskap av Jonna och Urrel som också hade varit i stan och sen följde jag med Jonna hem ett tag :) <3 I lördags var det lite firande här, vi firade att vi hade bott här i 10 år nu och många grannar kom :) Igår var jag hemma med familjen och sen på kvällen kom Jonna förbi och vi tävlade mot brorsorna på bl a Kubb, Krocket o kortspel. Mycket kul, men det gick kanske inte så bra för vårt lag men vi får ge igen nån annan gång x) Idag har jag jobbat och nu ska jag snart åka till Uppsala för att träffa Jepser :)

Dagens låtar får ni hitta på själva ;)

:)

Tjobre allihopa!

Nu var det ett bra tag sen sist, vill blogga nästan varje kväll men orkar aldrig slå på datan x) aja nu kommer ett inlägg iaf! :) förra veckan bestod mest av jobb, men även utav roliga saker. I tisdags och onsdags var jag med Jonna efter jobbet och hade det gött :) <3 På torsdagen åkte jag iväg med päronen o grannarna till Söderhamn (eller va de nu va) och sen vidare till Axmarsbrygga där vi åt mat, mums! :) I fredags var det dags för den årliga pilkastningen på Ringvallen, Jonna kom även och tittade på, sen drog vi hem till mig :) och på lördan bar det av till Uppsala med henne och Urrel, där det blev en del inköp och sen såg vi på den senaste Shrekfilmen, väldigt bra! :) senare på kvällen så åkte jag till sötis och hade vattenkrig, mycket skoj på det! ;D <3 Igår åkte jag till den stora staden för att få träffa brorsan, hans tjej och deras lilla nyfödda bebis, jättesöt :)



Veckans låtar:

1. Waka Waka - Shakira featuring freshlyground

2.
Bilionaire-Feat. Bruno Mars - Travie McCoy

3. California Gurls (feat. Snoop Dogg) - Katy Perry


EngelskaJobbVärmeHö<3Farbror...

Hela veckan har typ bestått utav jobb och värme, men också lite andra saker. I Måndags och Torsdags var jag med Jonna på kvällen, hon svängde även in en snabbis på lördags kvällen en liten stund, mycket nice :) <3 I Fredags kom även två stycken snubbar ifrån Finland som skulle laga en vedmaskin och då fick man ju va med och leka tolk och snacka engelska, ojojoj.... Som tur var så var Gabbe och Angelica där och kunde hjälpa till, annars vet jag inte hur det hade gått. Men efter några felsägningar och frågetecken så var även det fixat och det mesta av min tid har spenderats på en höskulle och i väntan på nästa lass med hö :p Idag har jag forsätt med att lassa hö och under en paus smet jag iväg och köpte glass av Lizette och Jonna som stod i kiosken på Ringvallen, mums :) Nu sitter jag i mitt kära varma rum och lyssnar på musik, äter glass med chokladsås och slåss mot myggen x) Vore inte helt fel nu att sticka iväg till kalla alperna och åka lite skidor just nu...mmm ;) Sen har jag blivit farbror också, min bror Ville och hans tjej Linn har fått barn, så stort grattis till dom och all lycka till! :D Nej det är en ny arbetsdag i morgon så det är väl bäst att gå och sova snart, ha det bra allihopa! :)

 



Veckans låtar:

1. Hey, Soul Sister - Train

2. Alors On Danse - Stromae

3. Paparazzi - Lady Gaga

RSS 2.0